Loading Requestor...
5.0.5.1214 release notes
Michal Šos 05/17/2018 · 981 ·

OCRN-384 Oprávnění k profilům (systém uživatelů a přihlašování)

Byl vytvořen systém uživatelů a oprávnění (přihlašování do klienta OCR). Uživatel musí nyní při spuštění klienta OCR zadat uživatelské jméno a heslo. Uživatelé mohou mít odlišně nastavená oprávnění pro přístup k jednotlivým profilům vytěžování. Ve výchozím stavu existuje pouze jeden uživatel „admin“ s prázdným heslem, který je administrátor a má tak přístup ke všem profilům OCR.

 

OCRN-402 Nastavení oprávnění uživatelů v administraci

V administračním modulu je dostupný seznam uživatelů, kde je možné uživatele vytvářet/editovat a nastavovat jim oprávnění k jednotlivým profilům OCR.

 

OCRN-378 Úprava nastavení exportu v administraci

Bylo zjednodušeno nastavení exportů v administračním modulu. Exporty se nyní nenastavují přes exportní profily, ale v nastavení vytěžovacího profilu pouze pro daný profil (zrušení dalšího větvení, zvýšení přehlednosti).

 

OCRN-395 Šablony pro vytváření textových exportů (xml, csv, ..)

Byl přidán export „Custom XML“, který umožňuje vytvoření vlastního textového exportu (xml, csv) pomocí souborových šablon. Nastavení šablon a popis povolených klíčových slov je uveden v administrační příručce.

 

OCRN-374 Export DMS XML umí nahrát volitelně soubory na FTP

Export DMS XML byl rozšířen o možnost uložení výsledného exportu na FTP (nastavení viz administrační příručka).

 

OCRN-393 Modul Compare

Byl vytvořen modul Compare, který umožňuje porovnání rozdílů mezi dvěma dokumenty. Rozdíly jsou na obou dokumentech graficky znázorněny.