Loading Requestor...
5.0.12.1768 release notes
Klaudie Přečková 11/11/2019 · 1364 ·

OCRN-419 Přidat do oprávnění na profil - právo na mazání dokumentů

V administračním modulu – Seznam uživatelů je nyní možné nastavit pro uživatele a profil právo na mazání dokumentů (ve výchozím stavu může mazat pouze uživatel s právem administrátora).

 

OCRN-616 Přidat do admina kopírování profilu (obdobně jako kopírování WS)

V administračním modulu je nyní možné zkopírovat existující profil ze seznamu uživatelů (po kliknutí pravým tlačítkem na profil).

 

OCRN-669 Klient - v seznamu dokumentů vlevo dole je nově sloupec s přiřazenou šablonou dokumentu

 

OCRN-646 NG exporty (Source file NG a Converted source file NG) umožňují odstranit diakritiku z názvu ukládaného souboru

Pokud je pro export Source file NG nebo Converted source file NG v parametru ExportData5 zadána hodnota „delete diacritics“, je z názvu výstupního souboru odstraněna diakritika.

 

OCRN-668 Export Attachments NG - umožňuje odstranit diakritiku z názvu výstupního souboru

Pokud je pro export Attachments NG v parametru ExportData5 zadána hodnota „delete diacritics“, je z názvu výstupního souboru odstraněna diakritika.

 

OCRN-654 Klávesová zkratka pro přímé smazání řádku položek "Shift delete"

Pokud je v klientovi při označené položce stisknuta klávesová zkratka Shift+delete, je daná položka odstraněna (ne pouze označena jako smazaná, ale je smazána).

 

OCRN-658 Přidat nastavení pro group item atribut do Admina

V administrátorském modulu je u položkového atributu možné zaškrtnout „Souhrnný atribut pro skupinu položek“. Pokud je atribut takto označen, chová se při vytěžování jako skupinový. Do tohoto atributu je možné vytěžit údaj skupiny (např. číslo dodacího listu pro více položek). Každá další položka pak bude obsahovat tento údaj do nalezení dalšího označení skupiny. Předpokládá se, že je označení skupiny na samostatném řádku a za ním následují položky).

 

OCRN-670 Položky - atribut pouze pro čtení

V administračním modulu je možné pro položkový atribut nastavit příznak „Pouze pro čtení“. Do takového atributu není možné v klientovi zadat hodnotu přímým zápisem (je možné pouze přes validaci).

 

OCRN-660 CustomXML - tagy IdWorkspace a IdProfile

V šabloně pro hlavičku exportu CustomXML je nyní možné použít kódy {{IdWorkspace}}, {{WorkspaceName}}, {{IdProfile}}, {{ProfileName}} pro doplnění odpovídajících hodnot.

 

OCRN-664 Admin - vymazat všechny dokumenty ve stavu 50 smazalo i historii dokumentů - pak se nalezly "malé" regiony na nových dokumentech

V administračním modulu je možné nad profilem spustit vymazání všech dokumentů ve stavu „Ověření uživatelem“. Tato možnost chybně vymazala i historické záznamy – opraveno.

 

OCRN-672 Klient: seznam dokumentů (tlačítko vlevo dole) Nejde vidět celý název dokumentu

Oblast pro název dokumentu rozšířena.

 

OCRN-675 Chyba při vymazání dat šablony

Opraveno.

 

OCRN-679 Admin: chyba kopírování workspace z Admina

Opraveno.